Konfirmationsdatoer i 2024

Lørdag den 20. april

Søndag den 21. april

Bededag den 26. april (tilbydes stadig i 2024 )

Lørdag den 27. april

Der er frit valg i forhold til de angivne konfirmationsdatoer. Man er sikret den dato, man vælger. (Men tidspunktet fastsættes først senere.)

Tilmelding til konfirmation 2024: Klik her!

Konfirmationer 2025 : Lørdag den 10. maj, Søndag den 11. maj, Bededag fredag den 16. maj (Bededag), og lørdag den 17. maj 2025.

Konfirmationsdatoer i de kommende år fastsættes efter dette system: Lørdag og søndag 20/21 dage efter Påskedag samt lørdagen 27 dage efter Påskedag. 

 

Hvem kan blive konfirmeret i Asnæs Kirke?

Det kan de unge, der har bopæl i Asnæs Sogn. Man følger konfirmandundervisningen i sit bopælssogn og bliver siden konfirmeret i sin sognekirke. Det vil sige: går man på skolen i Asnæs, men bor i Grevinge, så skal man som udgangspunkt gå til konfirmandundervisning og siden konfirmeres i Grevinge Kirke. Der kan dog være individuelle forhold, der kræver andre løsninger. I så fald: kontakt en af kirkens præster. 

Er du i tvivl om bopælssognet, så find ud af det ved at trykke her!

 

Konfirmandundervisningen

Konfirmandundervisningen finder sted i perioden september – april/maj i det 7. skoleår. Undervisningen foretages af sognepræst Karen Margrete Evald og sognepræst Thea Bjerreskov Farup. 

Det er aftalt med skolerne i Odsherred Kommune, at konfirmandundervisningen falder hver tirsdag eller torsdag kl. 14.00 – 15.30 fra september til jul. Fra nytår og månederne frem til konfirmationen, bliver der i stedet for den ugentlige undervisning fastsat nogle hele månedlige mødedage. 

Selve konfirmandundervisningen vil foregå i Asnæs kirke og sognegård, Asnæs Kirkevej 10. Undervisningen følger i øvrigt skoleårets ferieplan. Der er mødepligt til alle undervisningsgange og som konfirmand skal man deltage i mindst 10 gudstjenester i løbet af undervisningsforløbet.