Strikke-cafe 
TIRSDAGE KL. 19.00 - 21.00 
Velkommen til hyggeligt samvær med strikketøj, andet håndarbejde eller blot for det gode selskabs skyld. Vi arbejder på vores private strikketøj, broderier eller knipleværk, men strikker også dåbsservietter til de børn der bliver døbt i Asnæs Kirke. Der er hjælp at hente fra Tove Henriksen, der bl. a. er kendt fra den garnforretning i Holbæk, hun har drevet i mange år. Undervejs synges et par sange, og der oplæses fortællinger, eventyr og lign. Der holdes strikke-cafe alle tirsdage, dog ikke når der er menighedsrådsmøder.

Tekst på knap

Torsdagssang

TORSDAGE KL. 16.00 - 17.00 

”Sangen har lysning - Sangen forener!” Sådan siger digteren Bjørnstjerne Bjørnson: ”Sangen forener, idet den fortoner mislyd og tvivl” og ”Sangen har varme, og derfor den bryder stivhed og frost..”
Dette kan man selv komme og erfare, når Lars Andersen vil lede os gennem Højskolesangbogens poetiske verden.

 

 

 

 

Onsdagscafé

UDVALGTE ONSDAGE KL. 10.00 - 12.00 

Ca. hver anden onsdag i efteråret og i foråret holder vi onsdagscafé. Det koster 30,- kr. for kaffe og brød. Se efterårets program her.

 

 

 

Kirkekaffe

HVER SØNDAG EFTER GUDSTJENESTEN

Der serveres kirkekaffe/te og en småkage i kirkens kapel umiddelbart efter hver højmesse. Det er en hyggelig anledning til at veksle et par ord med hinanden og evt. få en aftale med præsten. Kirkekaffen er gratis!